9 oktober 2015

Asito housekeeping team Van der Valk Ridderkerk viert lustrum Integratiediner

In 2011 was het Hotel-Restaurant Van der Valk in Ridderkerk het landelijk startpunt van het eerste Nationaal Integratiediner. Gisteravond, op 8 oktober 2015, tijdens het vijfde Nationaal Integratiediner stond deze vestiging opnieuw garant voor een groots Integratiediner. Het schoonmaakteam vierde samen het eerste lustrum en smulden met elkaar van de vele gerechten, die de koks onder hen hadden gemaakt.

De vijfde editie van het Nationaal Integratiediner is – gezien het imposante aantal van 20.000 deelnemers en de overweldigende positieve reacties en mediale aandacht – wederom een enorm succes geworden. Het housekeeping-team van Van der Valk Ridderkerk sluit zich daarbij met hun invulling aan het integratiediner aan: gezellig, gemoedelijk en smaakvol.

Gastbeleving
Met acht jaar is Van der Valk Ridderkerk een relatief jong hotel-restaurant onder de rook van Rotterdam. Dagelijks zorgt een team van zo’n dertig schoonmaaksters van Asito, dat de hotelkamers, vergaderzalen en het restaurant er spic en span uitzien en dat de gasten er een goed verblijf hebben. Het moderne gebouw langs de A15 beschikt over 140 kamers, waaronder 8 suites, 28 executive kamers, een aantal 1-persoonskamers en enkele kamers voor mindervaliden. Daarnaast zijn er 17 multifunctionele (vergader)zalen en een restaurant, met een grote keuze uit nationale en internationale seizoensgerechten en een Live Cooking Buffet.

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: