Asito gaat Onderwijsgroep Noord schoonmaken

Asito - OGNAsito is vanaf 9 mei verantwoordelijk voor de schoonmaak bij Onderwijsgroep Noord (OGN). OGN is een samenwerking tussen de onderwijsinstellingen Terra, het Dollard College en rsg de Borgen in Groningen.

Asito verzorgt bij alle drie de instellingen de dagelijkse schoonmaak, het periodieke vloeronderhoud en de glasbewassing. Piet Holman, beleidsadviseur H&F OGN: “Schoonmaak is mensenwerk, dit is voor OGN erg belangrijk. Wij hebben het vertrouwen dat Asito hier op de juiste manier invulling aangeeft.”

Uit maar liefst twaalf inschrijvers heeft Asito de gunning van Onderwijsgroep Noord (OGN) gekregen. In de beoordeling van aanbesteding waren er een aantal factoren waarop gescoord kon worden. Inzet van de uren en een aantal casussen waren samen goed voor 45% van de score en de prijs gaf het resterende deel van 55%. Asito kreeg deze gunning voornamelijk vanwege de juiste balans in prijs versus kwaliteit.

Asito en OGN gaan de samenwerking aan voor minimaal drie jaar, met de mogelijkheid op zeven optiejaren.

Over Asito
Lef, inzicht, ondernemerschap en doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen kenmerken voormalig landmachtofficier de heer van Riemsdijk, die in 1952 het schoonmaakbedrijf Asito (Alle Stof In Twente Opruimen) in Almelo oprichtte. Dankzij zijn creatieve visie en doortastend leiderschap is het bedrijf dat ooit met zes medewerkers startte, uitgegroeid tot één van de topspelers in de facilitaire dienstverlening. Inmiddels is dochter Monique van Riemsdijk aandeelhoudster van het landelijke schoonmaakbedrijf. De uitspraak ‘het goede van het oude en het beste van het nieuwe’ is haar op het lijf geschreven. Want ondanks de groei van Asito zijn een aantal belangrijke kwaliteiten van het familiebedrijf nooit uit het oog verloren. Asito is vandaag nog altijd een betrouwbare en resultaatgerichte partner met 10.000 kleurrijke, enthousiaste medewerkers die garant staan voor topkwaliteit.