23 januari 2016

Asito en Stichting Boor herpakken samenwerking in Rotterdam

Door een wachtkamerovereenkomst heeft Asito de schoonmaakwerkzaamheden bij de scholengemeenschap van Stichting Boor in Rotterdam en omgeving alsnog gegund gekregen. Eind september vorig jaar berichtte Stichting Boor aan Asito dat zij vanaf oktober de verantwoordelijkheid over de schoonmaak van één perceel, bestaande uit elf locaties, tot zich mag nemen. Met deze aanbesteding nam Asito veertien medewerkers van de voormalige schoonmaakleverancier over.

De vier objectleiders Nel Pille, Brenda Brand, Claudia Gokce en Jannie Stoop hebben binnen één week voor de opstart bewerkstelligd. De arbeidsovereenkomsten werden in orde gemaakt, de contracten met de schoonmaakkrachten en de opdrachtgever werden doorgelicht en dat alle schoonmaakbenodigdheden werden op tijd op locatie aangeleverd. Deze prestatie zorgde ervoor dat Asito per 5 oktober al kon starten op de verschillende locaties. Sindsdien faciliteert Asito de dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak, glaswassing en vloeronderhoud op de scholen. Het contract bij Stichting Boor geldt voor een onbepaalde tijd.

Op de foto zittend:  John Bastiaansen (Asito) en Didier Dohmen (Lid College van bestuur Stichting Boor), staand: Remco Verheij (Stichting Boor) en Jasper Smid (Asito)

Over stichting BOOR
Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. In totaal zijn er 82 scholen, met ruim 3.500 medewerkers en ongeveer 30.000 leerlingen.

Over Asito
Lef, inzicht, ondernemerschap en doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen kenmerken Joop van Riemsdijk, die in 1952 het schoonmaakbedrijf Asito (Alle Stof In Twente Opruimen) in Almelo oprichtte. Dankzij zijn creatieve visie en doortastend leiderschap is het bedrijf dat ooit met zes medewerkers startte, uitgegroeid tot één van de topspelers in de facilitaire dienstverlening. Inmiddels is dochter Monique van Riemsdijk aandeelhoudster van het landelijke schoonmaakbedrijf. De uitspraak ‘het goede van het oude en het beste van het nieuwe’ is haar op het lijf geschreven. Want ondanks de groei van Asito is een aantal belangrijke kwaliteiten van het familiebedrijf nooit uit het oog verloren. Asito is vandaag nog altijd een betrouwbare en resultaatgerichte partner met 10.000 kleurrijke, enthousiaste medewerkers, die garant staan voor topkwaliteit.

Deel dit artikel

Ook interessant: