26 mei 2015

Apple contracteert schoonmaakbedrijf Blinck

Bij sommige bedrijven zegt de naam en/of het logo al genoeg, wat uiteraard iets zegt over de bekendheid van het bijbehorende bedrijf of hun product(en). Apple is er zo een.

Apple Inc. is een Amerikaans elektronicabedrijf dat op 1 april 1976 is opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne.Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië. Op 3 maart 2012 opende de Apple Store in het Hirsch-gebouw aan het Leidseplein in Amsterdam. Dit was de eerste in zijn soort in Nederland. Tevens is hier de vestiging van Apple Benelux.

Al enige tijd wordt dit Hirsch-gebouw voor een groot deel (diverse kantoren en het openbare gedeeltes) door schoonmaakbedrijf Blinck dagelijks schoongehouden. De kwaliteit die Blinck hier laat zien, samen met het opgebouwde vertrouwen onder de huurders, klanten en gebouwbeheerder heeft Apple doen besluiten om ook vanaf 1 juni het schoonmaakonderhoud door Blinck te laten uitvoeren.

Anton Vinck, directeur-eigenaar van schoonmaakbedrijf Blinck: “Uiteraard zijn we trots dat een onderneming van dergelijke omvang en allure ons dit vertrouwen geeft. Gemiddeld 5 uur per dag gedurende 5 dagen per week zullen onze schoonmakers er alles aan doen om hun kennis, kunde en ervaring op schoonmaakgebied aan deze nieuwe klant te laten zien. Met als doel dezelfde kwaliteit en glans als het bedrijf Apple te kunnen neerzetten.”

Deel dit artikel

Ook interessant: