12 maart 2015

Apollo Vredestein kiest voor mensgerichte benadering Visschedijk

Sinds januari is Visschedijk verantwoordelijk voor alle schoonmaakdiensten bij Apollo Vredestein in Enschede. Naast kantoren maken de medewerkers van Visschedijk ook de industriële productieomgeving van Apollo Vredestein schoon. Met name aan de mensgerichte benadering hecht Apollo Vredestein veel waarde.

“We hebben voor Visschedijk gekozen, omdat hun mensgerichte benadering ons erg aansprak. De samenwerking verloopt erg prettig en de medewerkers worden op een goede manier behandeld, aangestuurd en begeleid”, aldus manager Shared Services Jan Dekker van Apollo Vredestein. “We hebben in het gehele proces het gevoel gekregen dat Visschedijk de ambitie heeft om deze klus te klaren. De efficiënte en daadkrachtige aanpak van het schoonmaakwerk hebben wij als onderscheidend ervaren. We denken dan ook dat de vijftig medewerkers van Visschedijk, die hier dagelijks werkzaam zullen zijn, met plezier en succesvol bij ons zullen werken de komende jaren.”

“Het ging ons vooral om de mensgerichte aanpak bij Visschedijk. Daarnaast was de aanbieding voor het schoonmaakcontract interessant voor Apollo Vredestein!” Ook de directeuren van Visschedijk, Hilco Kok en Erwin Wigbold, zijn erg verheugd met deze samenwerking. “Deze nieuwe mogelijkheid is voor Visschedijk weer een goede stap vooruit. Het contract is goed voor 50.000 werkuren per jaar. Bij deze grote, toonaangevende industriële organisatie kunnen we de komende jaren onze medewerkers met passie laten werken en onze meerwaarde bewijzen.”

Over Apollo Vredestein
Apollo Vredestein is een onderdeel van Apollo Tyres Ltd., een multinationaal bedrijf met productielocaties in India, Zuid-Afrika en Nederland. Het hoofdkantoor van het Nederlandse Apollo Vredestein is gevestigd in Enschede, van waaruit ze op hoog niveau banden ontwikkelen, produceren en verkopen aan de particuliere, industriële en agrarische markt. Met ruim honderd jaar ervaring is het ambitieuze en dynamische bedrijf uitgegroeid tot een grote naam in de industrie.

Over Visschedijk
Visschedijk is een regionaal opererende organisatie voor schoonmaakdiensten en catering- en horecadiensten. Met Facilitair Totaal biedt Visschedijk tevens een integrale aanpak voor facilitaire zaken aan. Hierbij valt te denken aan hoveniersdiensten, receptie, afvalverwerking en beveiliging. In totaal werken er dagelijks meer dan 1500 gepassioneerde medewerkers vanuit diverse vestigingen in Hengelo, Deventer, Groningen en Emmen aan een prettige en schone werk- en leefomgeving.

Deel dit artikel

Ook interessant: