15 december 2015

Alpheios actie Serious Request: veiling beschilderde 1500e Triple T-trolley

Op vrijdag 18 december organiseert Alpheios een ludieke actie voor Serious Request in het Vebego POP-UP Huis in Heerlen. “Wij vieren namelijk graag het succes van Triple-T door de 1500e trolley, als symbolisch onderdeel van het totaalconcept, niet te verkopen, maar te veilen. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Om de trolley ook een uniek uiterlijk te bezorgen, geeft kunstenaar Erwin de Haan er terplekke een bijzondere twist aan. Dit doet hij door ritmisch te bewegen op de beats van DJ Dreyaz. Na de live beschildering wordt de trolley met een startbod van € 500 geveild.

Het programma begint op 18 december om 14.00 uur met de live beschildering van de Triple-T trolley door Erwin de Haan, en eindigt na de veiling met een borrel om 16.00 uur. De Haan is een Heerlense kunstenaar met een uitgesproken en ietwat eigenwijze stijl, die hij duidelijk naar voren laat komen in zijn werk. Verschillende structuren wisselt hij af met sprekende kleuren en expressionistische teksten. Aanschouw op de foto alvast de sneak peak.

Aan het goede doel draagt Erwin de Haan graag zijn steentje bij: ‘’Serious Request in onze achtertuin… dat is een eenmalige kans om met mijn passie bij te dragen aan het goede doel‘’.

Meedoen
Wilt u graag kans maken op deze Triple-T trolley en hiermee Serious Request een warm hart toedragen? Bevestig dan nu uw aanwezigheid door een e-mail te sturen naar [email protected]. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u deze ludieke actie toch steunen? Dan kunt u eveneens contact opnemen met Janou Maas om te informeren naar de mogelijkheden.

Lees de voorwaarden voor deelname via deze link op de website van Alpheios.

Deel dit artikel

Ook interessant: