30 april 2015

Albert van der Meulen wordt algemeen directeur Gom

Op 18 mei start Albert van der Meulen (48) als algemeen directeur van schoonmaakbedrijf Gom, onderdeel van facilitair dienstverlener Facilicom. Albert was hiervoor 19 jaar werkzaam bij Tempo-Team in diverse managementposities waarvan de laatste 10 jaar als directielid van Tempo-Team Group. In deze tien jaar is hij commercieel-, operationeel- en stafdirecteur geweest en heeft daarmee ruime ervaring in de business-to-business dienstverleningssector.

“Albert van der Meulen heeft zeer ruime ervaring in de business-to-business dienstverlening zowel op commercieel als operationeel vlak. Dat hij niet direct uit onze sector komt, zien we eerder als pré: meer en meer zijn wij met Gom Schoonhouden namelijk op zoek naar onderscheidend vermogen. Dan moet je buiten de gebaande paden durven te gaan. Albert heeft goed oog voor de markt, onze opdrachtgevers, maar vooral ook voor de belangen van onze medewerkers. Zij zijn het immers die iedere dag opnieuw organisaties laten stralen”, vertelt Geert van de Laar, directeur facilitaire bedrijven Nederland van Facilicom.

Albert van der Meulen licht toe: “Gedurende het sollicitatieproces heb ik Gom leren kennen als een zeer professionele organisatie. Daarnaast spreekt mij de energie en trots van de mensen enorm aan. Deze gedrevenheid, om te bouwen aan een organisatie die zowel vandaag als in de toekomst succesvol is, maakt dat ik met overtuiging kies voor Gom. Bijzonder is dat ik met bijna 20 jaar ervaring in de uitzendsector naast de nodige verschillen ook veel overeenkomsten zie. Hoe ga je om met marktkrimp, prijsdruk, hoe geef je invulling aan je onderscheidend vermogen, hoe realiseer je klantbeleving in combinatie met efficiency, om maar een paar vragen te noemen. Ik kijk er naar uit om samen met collega’s te bouwen aan een succesvolle toekomst.”

Deel dit artikel

Ook interessant: