16 november 2015

Aedes prolongeert contract met Blinck Schoon

Afgelopen week is de overeenkomst tussen Aedes vereniging van woningcorporaties en Blinck Schoon ondertekend voor een verlenging van de schoonmaakactiviteiten voor de vestiging in Den Haag. De nieuwe overeenkomst gaat in per 1 januari 2016 voor de duur van drie jaar.

“Beide partijen zijn tevreden over de totstandkoming van deze nieuwe overeenkomst en zien met vertrouwen de continuering van de dienstverlening tegemoet”, meldt Anton Vinck, directeur van Blinck Schoon.

Aedes is de landelijke branchevereniging van woningcorporaties in Nederland. Aedes vereniging van woningcorporaties staat voor de belangenbehartiging van 346 leden, die samen ruim 2.4 miljoen sociale huurwoningen bezitten, 34% van het totaal aantal huizen.

Over Blinck
Blinck Schoon is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Almere en Arnhem. Met een compleet pakket aan schoonmaakservices en aanvullende diensten bedienen de honderd professionele schoonmakers met enthousiasme de opdrachtgevers en zorgen zij ervoor dat uw pand en werkomgeving zorgvuldig, hygiënisch en milieuvriendelijk wordt gereinigd tot in de kleinste details. Blinck Schoon streeft naar een zo laag mogelijk water- en energieverbruik en gebruikt voornamelijk ecologische schoonmaakproducten: de garantie voor een milieuvriendelijke en professionele werkwijze en een veilige en hygiënische werkomgeving.

Gerelateerd artikel: Blinck Schoon: jong schoonmaakbedrijf dat uitblinkt

Deel dit artikel

Ook interessant: