ACW verbreedt horizon; Clear4Clean traint op catering

Clear4Clean - ACWDe cateringmedewerkers van schoonmaakbedrijf ACW uit Hoogvliet krijgen allen de training Lichte cateringwerkzaamheden aangeboden. Opleider Clear4Clean ontwikkelde deze training speciaal voor bedrijven, die schoonmaak en catering aanbieden. De eerste twee medewerksters van ACW voltooiden de training in juni met goed gevolg. Proficiat!

Multiservice-dienstverlening zie je bij steeds meer bedrijven zijn intrede doen. Niet alleen bij de heel grote schoonmaakbedrijven, ook de mkb’ers spelen in op de mogelijkheid om én schoonmaak én andere facilitaire diensten als catering aan te bieden. Ook in de nieuwe diensten moeten worden opgeleid, dus ontwikkelden we de training Lichte cateringwerkzaamheden”, legt Edgar van Engelen, directeur-eigenaar van Clear4Clean, uit.

De training Lichte cateringwerkzaamheden behandelt onder meer persoonlijke hygiëne, ontvangst en opslag van goederen, schoonmaak van de cateringruimten, HACCP en hospitality. “Met het certificaat kunnen schoonmaakmedewerkers ook in bedrijfsrestaurants aan de slag en cateringwerkzaamheden uitvoeren.”

Clear4Clean feliciteert Cora Meijer (Gargill) en Cerina Bravenboer (ACW) met het behalen van het certificaat Lichte Cateringwerkzaamheden. Bij de uitreiking van het certificaat was Wesley de Man (manager schoonmaakdienstverlening ACW) aanwezig om de beide dames persoonlijk te feliciteren.

Op de foto van links naar rechts Wesley de Man, Cora Meijer en Cerina Bravenboer.

Meer informatie: www.acwbv.nl en www.opleiding-schoonmaak.nl