9 startende leidinggevenden Variant Schoonmaak Service geslaagd

Schoonmaakjournaal - UL-Team - Variant SchoonmaakVariant Schoonmaak Service in Deurne heeft negen voordames opgeleid in communicatieve en leidinggevende vaardigheden voor de startende leidinggevende. Deze training is ontwikkeld en uitgevoerd door UL-Team.

“We werken inmiddels meerdere jaren samen met UL-Team en de samenwerking ervaren we als zeer prettig. UL-Team denkt met ons mee wat voor ons belangrijk is als organisatie en past de trainingen daarop aan”, legt Mario Wijnen, directeur Variant Schoonmaak Service, uit.

De UL-Team training voor leidinggevenden bestond uit zes dagdelen met diverse praktijkopdrachten op gebied van instructie geven, gesprekken voeren met medewerkers en klanten, die de medewerkers op de eigen locatie(s) konden uitvoeren.

“Met deze nieuw vergaarde kennis krijgen onze medewerkers weer een ‘nieuwe drive’ om zich verder te professionaliseren en onze doelstellingen als organisatie te willen verbeteren!”, aldus Mario Wijnen.

Premium

Coronacrisis

Het coronavirus treft ons allemaal. Privé en/of zakelijk. Ook de cruciale beroepsgroep communicatie/media/marketing. Daarom...