40-jarige VSDV lanceert nieuwe naam: Netwerk in Zorg

“40 jaar. Zo lang al bouwen we met hart en ziel aan een netwerk van en voor verantwoordelijken schoonmaak en dienstverlening in verzorginstellingen. Even lang was het een mond vol om onze naam uit te leggen, maar we deden het en mét succes. Vandaag schrijven we 2018, een jaar vol verandering voor VDSV, want we kozen voor een nieuwe naam, een nieuw logo, een compleet nieuwe huisstijl en natuurlijk een nagelnieuwe website. We zijn er blij mee en stellen je dit alles trots voor in deze -ook compleet vernieuwde- nieuwsbrief”, kondigt VSDV aan.

Netwerk in Zorg, zo heet VDSV voortaan. “Die nieuwe naam vraagt natuurlijk om een modern, verfrissend logo en een aangepaste huisstijl. Doe daar een fonkelend nieuwe website bij en je begrijpt waarom we zo fier zijn. Neem een kijkje op www.netwerkinzorg.be!“, nodigt het bestuur van Netwerk in Zorg uit.

Feest
Niet bijster veel organisaties en verenigingen halen de kaap van veertig jaar. Netwerk in Zorg wel en dat hebben we uitgebreid gevierd met leden, sympathisanten en donateurs. Op 8 juni genoten we van een academische zitting, een heerlijke receptie en een diner met dansfeest.