25 augustus 2015

3M introduceert Scotch-Brite: rechthoekige pad

3M heeft haar assortiment aangevuld met rechthoekige pads: Scotch-Brite. Deze pads zijn handig bij gebruik onder vloermachines, zoals de Tomcat Edge en de T300 achterloop-schrobzuigmachine met Orbitale kop. Voordeel van de rechthoekige vorm is dat het bereik tot in de hoeken optimaal is. De pads zijn 14 x 20 inch en in vier kleuren leverbaar: wit, rood, blauw en bruin. 

Witte polijstpad: voor het droog opblokken/polijsten van beschermende vloeren voor standaard vloeronderhoud. Verwijdert doffe plekken en zwarte strepen en verbetert het uiterlijk van de vloer. 10 stuks in een doos.

Rode bufferpad: voor spray reinigen van behandelde vloeren. De rode bufferpad verwijdert strepen op een beschermde vloer en zorgt tegelijkertijd voor een hoge glans. 10 stuks in een doos.

Blauwe schrobpad: uitstekend voor het reinigen van (on)behandelde, sterk vervuilde vloeren. Deze pad verwijdert sporen en strepen, heeft een hoog vuil opnemend vermogen en creëert een medium glans. 10 stuks in een doos. 

Surface Preparation Pad (bruin): vloeren strippen zonder het gebruik van chemische middelen. Door het gebruik van alleen water is het mogelijk om eenvoudig waslagen te verwijderen. Op verschillende type vloeren te gebruiken, zoals vinyl, linoleum, marmoleum en steen. 10 stuks in een doos.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: