2e dag Health&Care 2018: Zorgdebat en uitreiking awards

HEALTH&CARE is de tweejaarlijkse afspraak voor iedereen die in de zorg actief is of de sector wenst te betreden. Voor de eerste keer wordt vandaag – 25 april – tijdens de beurs ook het grote zorgdebat georganiseerd. En vindt de uitreiking van de HEALTH&CAre Award plaats.

Moet de regering de technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg mee ondersteunen? Is de zorgsector gewapend tegen de vergrijzing en de stijgende eisen van de patiënt? Geen thema wordt geschuwd. Zelfs het subsidiëringsbeleid wordt op de korrel genomen en er wordt gedebatteerd over de link tussen het tekort aan personeel en de vluchtelingenproblematiek; of spreken we eerder van een kans? Moderator Wim De Vilder buigt zich samen met beleidsmakers Ine Somers (Open VLD), Karin Jiroflée (sp.a), Yoleen Van Camp (N-VA), Nathalie Muylle (CD&V) en Anne Dedry (Groen) over de meest prangende vragen in de zorgsector.

Verkiezing
Minister Jo Vandeurzen Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin schuift bovendien aan om zijn visie toe te lichten en de prestigieuze HEALTH&CARE Awards uit te reiken. Een professionele jury zal in het licht van het centrale thema, naast de categorieën Health&Care, Tools, Hospitality, Innovatie en Concept eveneens het beste zorgteam en de beste zorgmedewerker van het jaar verkiezen.

Alle info over HEALTH&CARE, de standhouders en het contentprogramma kunt u vinden op www.health-care.be