28 juni 2015

28 augustus: open dag bij Collé Rental & Sales in Sittard

Op vrijdag 28 augustus (van 14.00 uur tot 20.00 uur) organiseert Collé Rental & Sales een open dag op het hoofdkantoor in Sittard. Deze open dag biedt een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij de specialist in verkoop en verhuur van bouwmachines. 

Na de verhuizing van hoofdkantoor naar een nieuwe locatie in Sittard in 2011 is Collé door blijven groeien. Naast nieuwe filialen in Nederland en Duitsland heeft Collé diverse merken aan haar assortiment toegevoegd, zoals Magni verreikers, JMG en Bravi. Ook zijn nieuwe services ontwikkeld en heeft Collé haar ‘oude’ locaties heringericht. Zo is er een IPAF gecertificeerd opleidingscentrum gerealiseerd, is er een specialistische afdeling met hijs- en hefmiddelen gestart, is er een moderne spuitcabine gebouwd en is het bedrijf gecertificeerd voor zowel de CO2- als de MVO Prestatieladder.

Tijdens de open dag kunt de nieuwe dienstverleningen en natuurlijk nog veel meer hoogtepunten op het gebied van bouwmachines bekijken tijdens een rondleiding. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Tegen het einde van de middag wordt een barbecue aangeboden.

Inschrijven kan eenvoudig door een mail te sturen naar [email protected].

Deel dit artikel

Ook interessant: