26 mei en 2 juni: bekroonde Cleanfix robot in Antwerpen en Houten

Cleanfix RA 660 schoonmaakrobot in Innovation LabOp ‘s werelds grootste vakbeurs, de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam, is de schoonmaakrobot RA 660 NAVI van Cleanfix vorige week de winnaar geworden van de categorie Machines, accessoires en componenten. Daarmee sleepte Cleanfix de prestigieuze Interclean Innovation Award in de wacht. Wie kennis wil maken met de RA 660, wordt van harte uitgenodigd voor de demodagen op 26 mei (Antwerpen) en Houten (2 juni).

Tijdens de Cleanfix Demo Dagen kunt u de RA 660 schoonmaakrobot in een echte werkomgeving, zoals een sporthal, in actie zien. Er zijn twee demodagen gepland, namelijk in

België
op donderdag 26 mei 10.00 – 13.00 uur
Lotto Arena – Antwerpen

en

Nederland
op donderdag 2 juni 11.30 uur – 15.00 uur

Sportcentrum – Houten

Aanmelden
Klik op deze link om u (gratis) aan te melden.

Beoordeling jury
De jury van de Interclean Innovation Award heeft de Cleanfix robot uitgeroepen als winnaar van de categorie Machines, accessoires en componenten, omdat het bedrijf vele jaren nauw met gebruikers heeft samengewerkt om een machine te ontwikkelen die nu in heel Europa wordt gebruikt − er zijn al grote aantallen van verkocht. De jury was met name onder de indruk van het navigatiesysteem dat gebruikmaakt van laser, de efficiëntie bij het in kaart brengen van ruimtes, waarbij virtuele wanden worden aangebracht, evenals het gebruiksgemak voor de operator. Zelfs het smalste hoekje kan worden schoongemaakt. Kortom, een schoonmaakrobot die klaar is voor de echte wereld.

De RA 660 Navi presenteert zich stijlvol op dit filmpje, te bekijken via de Facebook-pagina van Schoonmaakjournaal.