24 mei IFMA Belgium verkiezing Facility Manager of the Year

Op donderdag 24 mei vindt in Brussel de verkiezing van de Facility Manager of the Year plaats. De award wordt uitgereikt door IFMA Belgium, professionele beroepsvereniging op het gebied van facility management en facilitaire dienstverlening. Bij deze belangrijke gebeurtenis is Vendor, specialist in toilethygiëne, als eventsponsor aanwezig.

De prijs Facility Manager of the Year wordt toegekend aan een man of vrouw, die door zijn of haar manier van denken, visie, engagement en inspanningen bijgedragen heeft aan het succes van de onderneming of organisatie waarvoor hij of zij werkt. IFMA Belgium beloont met deze award de persoon die het beroep van facility manager bekendheid en erkenning bijbrengt en bijdraagt aan de professionalisering ervan.

Expertise Vendor
Facility management omvat alle activiteiten, die bijdragen aan een optimaal verloop van de werk- en leefwereld voor alle medewerkers binnen de context van het beheer van gebouwen. Behalve activiteiten, zoals onderhoud, veiligheid, catering en schoonmaak, valt hier ook de zorg voor toiletruimtes onder. De expertise van Vendor op dit gebied draagt bij aan een optimale inrichting en tevreden bezoekers, wat een grote ondersteuning kan betekenen voor de facility manager.

Sprekers
De uitreiking van de IFMA Facility Awards wordt gepresenteerd door leading lady van TV Limburg Cynthia Reekmans en gevolgd door een galadiner. Naast een professionele vakjury is CEO van Ericsson Belux Saskia Van Uffelen aanwezig als keynote speaker. Vendor is als autoriteit op het gebied van toilethygiëne goed bekend met de wereld van facility management en is tijdens deze exclusieve avond op de locatie van Event Lounge in Brussel zichtbaar als sponsor aanwezig.

Bron en tekst: Vendor