24 april FM Next Generation: uitdagingen aangaan met de generatie van morgen

Welke uitdagingen ervaren FM’ers als verantwoordelijken voor een schoon schoolgebouw? Staat u open om naar een oplossing te zoeken samen met de next generation? Kom in contact met ambitieuze, potentiële en slimme FM’ers in de dop. Hago Nederland en Schoonmaakjournaal nodigen u uit voor FM Next Generation op dinsdagmiddag 24 april op het Platform Onderwijs & Facilitair (POF) in Hart van Holland in Nijkerk.

Onderwijsinstellingen zijn sinds kort volledig zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van hun gebouwen. Binnen en buiten. Daarmee zijn nog meer taken en aandachtspunten op het bordje van directie en management komen te liggen. In de behoefte aan gerichte informatie en diversiteit qua mogelijkheden voorziet het evenement Platform Onderwijs & Facilitair, POF 2018, op dinsdag 24 en woensdag 25 april in Hart van Holland in Nijkerk. Alle ingrediënten voor het facilitair beheer van onderwijsinstellingen komen hier aan bod. De POF vakbeurs richt zich op beslissers, managers, directies en besturen in het primair en voortgezet onderwijs, het mbo, hbo en wo.

Event op 24 april
Het online vakmedium Schoonmaakjournaal en Hago, de schoonmakers van lerend Nederland, brengen op dinsdag 24 april om 13.00 uur de marktmakers van vandaag én morgen bijeen met de opdracht: stap in de wereld van facility management 2030 en start je eigen start-up. Welke bijdrage ga jij leveren aan de facilitaire ontwikkelingen van het onderwijs? Hoe zie jij je toekomstige functie als facility manager van een school?

Pitches
Raoul Braeken, commercieel directeur van Hago Nederland over FM Next Generation: “We verwelkomen graag FM’ers van schoolgebouwen én mbo- en hbo-studenten, die met de hedendaagse problemen in het achterhoofd vooruit durven te kijken naar 2030. Studenten die we uitdagen om een start-up te initiëren met FM-oplossingen in het algemeen en schoonmaakoplossingen in het bijzonder.”

“Uiteraard heeft FM Next Generation ook een competitie-element in zich en gaan we de start-uppitches beoordelen. Daarbij kijken we naar creativiteit, de haalbaarheid en bruikbaarheid van de oplossing, want wie weet, kunnen we dé oplossing als Hago implementeren”, legt Braeken uit.

Thema’s
Rekening houdend met thema’s als schoolomgeving, inrichting, ICT, dienstverlening (hospitality), veiligheid en beveiliging, en schoonmaak polsen facility-studenten de behoeften bij schooldirecteuren en FM’ers op de beurs. Wat speelt er bij hen? Waar liggen zij van wakker? Met deze input gaan ze op zoek naar de beste oplossing. Na de aftrap van het event FM Next Generation om 13.00 uur op de stand van Hago krijgen zij hiervoor 1,5 uur de tijd. Om 15.00 uur verzamelen we in Theater 3 en volgen de pitches samen met medestudenten. Voor studenten die op hun studielocatie elders in Nederland blijven, is er een live verbinding.

Programma
FM Next Generation begint om 13.00 uur met de aftrap door een succesvolle start-up uit de facilitaire en schoonmaakbranche op de stand van Hago Nederland op de POF-vakbeurs in Hart van Holland in Nijkerk. Tot 15.00 uur is er gelegenheid om de beurs te bezoeken en/of samen met studenten op te trekken. Tussen 15.00 uur en 16.30 uur is de FM start-up pitchsessie, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt en Hago u uitnodigt voor een afsluitende borrel op haar stand.

Voor meer informatie en aanmelding, mail of bel Petra de Bruin: info@schoonmaakjournaal.nl of 06 – 51 81 46 76

Ontmoet uw toekomstige collega’s en de schoonmakers van lerend Nederland: kom naar POF. Meld je gratis via deze link  aan.