13 juli 2015

24-27 juli: Kärcher op Foire de Libramont

De Foire de Libramont, de grootste landbouwbeurs in ons land, groeide de voorbije jaren uit tot een toonaangevende ontmoetingsplaats voor iedereen die in de sector actief is. Net als bij de voorgaande editie tekent Kärcher ook in de zomer van 2015 opnieuw present.  

Het is bekend, de landbouw en agro-industrie zijn een belangrijke markt voor Kärcher. Dat wordt eens te meer duidelijk op de stand van de specialist in reinigingsapparatuur. Bezoekers ontdekken er tal van oplossingen voor hun specifieke reinigingsopgave: een brede selectie koud- en warmwaterhogedrukreinigers, stof- en stof-/waterzuigers, compacte schrob-/zuigmachines en veeg-/zuigmachines, maar ook de zonnepanelenreiniger iSolar en twee werktuigdragers voor het zwaardere werk.

De Foire de Libramont is een openluchtbeurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding. Verspreid over een terrein van 300.000 m2 tonen 1800 exposanten en merken het beste van hun kunnen. Recyclage, vegetalisatie van het terrein en hernieuwbare energie zijn de rode draad op deze groene beurs. Ook dit jaar worden weer meer dan 200.000 bezoekers verwacht.

De Kärcher-stand vindt u op nummer 57-04.

Deel dit artikel

Ook interessant: