28 januari 2016

22 maart: wegens succes 3e editie Veilig Gedragen event

Veilig Gedragen organiseert voor de derde maal een gratis toegankelijk event met als thema Veiligheid en Gedrag. “De editie op 26 november was een groot succes en we hebben veel positieve reacties opgeleverd. Op 26 januari (vol) vindt de tweede editie plaats. Vanwege de grote belangstelling organiseren we een extra editie op 22 maart. Deze vindt plaats bij Heineken en zal hetzelfde programma volgen als de voorgaande edities”, aldus kondigt de organisatie aan.

Als veiligheidskundige doet u er alles aan om veilig werken te stimuleren en de kans op risico’s te minimaliseren. Tijdens het event Veilig gedragen reiken deskundige sprekers u handvatten aan, zodat u medewerkers uit zichzelf veilig kunt laten werken.

Het programma op 22 maart voorziet in een rondleiding door de fabriek onder begeleiding van de veiligheidskundigen van Heineken. Aansluitend vindt een borrel plaats, waar u de kans krijgt om te netwerken.

Inschrijven
Het is vanaf nu mogelijk om u voor dit event in te schrijven via het formulier op deze webpagina: http://www.veiliggedragen.nl/event/. Wees er snel bij, want ook nu zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: