20 april: themabijeenkomst NVZ, NCV en NAV Impact creëren!

Kontakt der KontinentenDe Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV), de Nederlandse Vereniging van Zeepfabrikanten (NVZ) en de Nederlandse Aerosol Vereniging (NAV) houden hun gezamenlijke jaarvergadering op donderdag 20 april in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Voorafgaand en na afloop aan de ledenvergaderingen organiseren de drie beroepsvereniging de themabijeenkomst Impact creëren!

Hoe bereik je de juiste doelgroep, hoe laat je een boodschap effectief landen? Maar ook: hoe maak je als bedrijf echt het verschil? Hoe creëer je daadwerkelijk impact? Onze sprekers geven u inzichten in de wijze, waarop u als bedrijf betrokken blijft bij de samenleving en hoe u aansluiting vindt en houdt bij uw klanten, zowel bestaande als nieuwe.

Ariette Brouwer, managing director van SIMAVI, en Herman Konings, master in de theoretische psychologie (KU Leuven) en beheerder van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt zijn gastspreker tijdens de themabijeenkomst Impact creëren!

Via deze link kunnen leden zich aanmelden: https://nl.surveymonkey.com/r/2D3GYHQ

Over NVZ
De Nederlandse Vereniging van Zeepfabrikanten (NVZ) wil met haar leden en haar partners een schone, hygiënische en duurzame leefomgeving voor alle Nederlanders creëren. NVZ werkt met haar partners aan initiatieven die hygiëne vergroten, stelt duurzaamheid centraal en gaat namens de branche in gesprek met overheid, NGO’s, politiek en media over een hygiënische, schone en duurzame leefomgeving. NVZ informeert, betrekt en ondersteunt haar leden actief over wet- en regelgeving en vrijwillige initiatieven, en informeert een breed publiek over het verantwoord  en veilig omgaan met onze producten.

 

×