1e BOMA Inspiration Day: “Uniek podium voor mkb’ers om zich snel volledig te oriënteren en informeren”

Op dinsdag 30 oktober organiseert BOMA Nederland voor het eerst de BOMA Inspiration Day in het mondiale i-Team Global Experience Center in Eindhoven. Een facilitaire ontdekkingsreis, omlijst met culinaire en netwerkmomenten. “In één middag met twee workshops kunnen schoonmaakbedrijven en facilitaire dienstverleners kennismaken met de laatste ontwikkelingen in reinigingstechnieken. Demonstraties, workshops: de middag is erop gericht om schoonmaak nóg efficiënter maken. En leuker en meer circulair”, nodigt Raimondo Otten, sales director van BOMA Nederland, uit.

BOMA ontwikkelt en verdeelt al meer dan 40 jaar professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde voor bedrijven en instellingen in de Benelux en in Frankrijk. “BOMA wil graag op een manier samenwerken, die misschien wat eigenwijs is en staat voor verbinding en ontwikkeling. We willen samen met klanten en prospects iets nieuws creëren”, introduceert Raimondo Otten het initiatief voor de BOMA Inspiration Day.

Samen innoveren en ontdekken
Otten vervolgt en licht de keuze voor het experience centre van i-team Global toe, mondiaal producent van opmerkelijke schoonmaakmachines: “i-team staat voor Innovation Together, Everyone, Achieves, More. Alles in het bedrijf ademt de sfeer van innovatie uit: visie, producten, projecten, samenwerkingen, huisvesting. i-team wil mensen inspireren ‘to open their minds to the idea of change and thinking differently’. Dat sluit perfect aan bij de visie van BOMA om schoonmaak efficiënter, leuker en meer circulair te maken.”

Inspiration Day
Op de BOMA Inspiration Day op dinsdag 30 oktober kunt u dat ervaren. “Onze Inspiration Day is écht een uniek podium voor kleine en middelgrote schoonmaakbedrijven en facilitaire dienstverleners om zich snel – in één dagdeel – volledig te oriënteren en informeren”, nodigt Otten uit. De BOMA Inspiration Day begint om 12.00 uur met de ontvangst en lunch, gevolgd door twee workshops, en eindigt om 16.30 uur met drinks & bites. Waar moet u zijn op 30 oktober? Bij i-team Global, Hoppenkuil 27b, 5626 DD Eindhoven.

Zet op 30 oktober dé stap naar de toekomst, ontdek de innovativiteit en proef de gastvrijheid! Aanmelden kan reeds via inschrijfformulier op www.maakdeschoonmaak.nl/inspirationday.

BOMA staat voor innoverend ondernemerschap door functionele schoonmaakconcepten te koppelen aan een efficiënte logistiek en e-tools te ontwikkelen, die onze klant toelaten te focussen op zijn kernactiviteit. Een doordacht gebruik van de BOMA-producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op.