31 augustus 2015

Vrijdag 18 september: Cleanfix Machine Techniek Training

Op vrijdagochtend 18 september organiseert Cleanfix Benelux – producent van reinigingsmachines voor binnen en buiten – in Oirschot de Machine Techniek Training. Servicemonteur Emyle Coenen gaat in op service en onderhoud, beantwoordt vragen als hoe vervang je zuigrubbers, en geeft adviezen over bijvoorbeeld het opladen van batterijen.

Doelgroep voor de Machine Techniek Training zijn materieelbeheerders van schoonmaakbedrijven en instellingen met inbestede schoonmaakdiensten, en gevorderde Cleanfix machineverkopers. Emyle Coenen is een man uit de praktijk, dus aan hem kunnen tal van vragen over technische en praktische aspecten worden gesteld.  

Datum en locatie
Vrijdag 12 juni van 09.00 – 12.00 uur en vrijdag 18 september van 09.00 – 12.00 uur. Aansluitend wordt de deelnemers een lunch aangeboden.
Cleanfix Benelux, De Scheper 255, 5688 HP Oirschot

Gratis aanmelden
Voor meer informatie en gratis aanmelding, klikt u op deze link: http://www.cleanfix.nl/inschrijven-training/machine-techniek-training/. De training biedt plaats aan maximaal tien personen. Aanmelding gebeurt daarom op volgorde van binnenkomst.

 

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: