17 februari 2016

15 maart: 7e congres Asito Dienstengroep De Wil van!

Het geheim om als mens, als samenleving en als Nederland het verschil te maken is een kwestie van willen. Echt willen. Waar een Wil is, is een wij! Als iedereen mee doet met de Wil werkt Nederland voor iedereen. Op dinsdag 15 maart organiseert de ADG Dienstengroep (Asito, AAFM, Timing, Persoonality, TSN Thuiszorg, Zorgwerk en Gul voor u) voor haar relaties het congres Wat komt erop ons af? Deze zevende editie belooft weer een inspirerende middag te worden, ditmaal onder leiding van Gerti Verbeet, oud-Tweedekamervoorzitter.

Het geheim om als mens, als samenleving en als Nederland het verschil te maken is een kwestie van willen. Echt willen. Waar een Wil is, is een wij! Als iedereen mee doet met de Wil, werkt Nederland voor iedereen. De Wil is wat mensen drijft, waar mensen voor staan, waar mensen voor gaan. De Wil is het begin van het realiseren van de mooiste dingen. Tijd om de Wil zelf tijdens een bijzonder congres onder het vergrootglas te leggen.

Keur aan sprekers
Aan het ADG-congres op dinsdag 15 maart werkt een keur aan bekende en ‘wel wil!- lende’ sprekers mee. Dagvoorzitter is Gerti Verbeet, oud-Tweedekamervoorzitter. Verder maken kunstenaar, designer en enterpreneur Daan Roosegaarde, FNV-voorzitter Ton Heerts, wetenschapper Margriet Sitskoorn, specialist in Singularity Yuri van Geest en voorzitter MKB-Nederland Michaël van Straalen hun opwachting.

Verwonderen, verbazen, verbinden
Wat is nu precies de Wil? Hoe werkt de Wil? Hoe kun je de Wil beïnvloeden en wat is dan de Wil van Nederland als het gaat om politiek, ondernemerschap, innovatie en creativiteit? U gaat het meemaken tijdens het congres De Wil van! Tijdens het congres gaan wij u verwonderen, verbazen en verbinden, maar vooral ook inspireren met de Wil van Nederland.

Over ADG Dienstengroep
AAFM, Asito, Gul voor U, Persoonality, Timing, TSN Thuiszorg en Zorgwerk vormen samen de ADG dienstengroep. Zeven zelfstandige ondernemingen met samen 50.000 medewerkers werkzaam onder één paraplu, zeven typische ‘mensenbedrijven’. Dit gemeenschappelijke kenmerk vertaalt zich in nog een overeenkomst: de doelstelling om te zorgen voor mensen en hun omgeving.
Daarom is het gezamenlijke initiatief genomen om u voor het 7e jaar op rij dit hooggewaardeerde Congres aan te bieden. Een congres dat naadloos aansluit op de ambities van de ADG dienstengroep.

Deel dit artikel

Ook interessant: