12 november 2015

13.000 dispensers van Carel Lurvink in Medisch Spectrum Twente

Het Medisch Spectrum Twente (MST) heeft voor de inrichting van haar sanitaire ruimtes gekozen voor de producten van Carel Lurvink. Het bedrijf legt momenteel de laatste hand aan het plaatsen van de sanitaire voorzieningen. 

De sanitaire supplies worden geplaatst in de nieuwbouw van het ziekenhuis in Enschede en in de vernieuwbouw van de poliklinieken in Oldenzaal. Het MST heeft gekozen voor dispensers met een strak design: tijdloos en snel te reinigen. Door professionele montage-installatieteams worden meer dan 13.000 dispensers gemonteerd. 

Samenwerking
Momenteel werkt het Medisch Spectrum Twente aan de afronding van het nieuwe hoogtechnische ziekenhuis in het centrum van Enschede. Het ontstaan van het ziekenhuis dateert uit het einde van de 19e eeuw. In die tijd lieten de rijken zich thuis verplegen. Door de drukte in de verpleging werd het noodzakelijk een klein ziekenhuis in de stad te openen. In die zelfde periode opende Carel Lurvink zijn borstelfabriek (1893). Hij maakte vooral borstels voor de textielfabrikanten.  Ruim 120 later, anno 2015, kan iedereen in de regio Enschede bij het MST terecht voor specialistische basiszorg en topklinische zorg.

Carel Lurvink (Enschede/Hilversum) heeft zich in haar meer dan 123-jarig bestaan ontwikkeld tot leverancier van een compleet assortiment producten voor een schone en veilige werkomgeving. Het bedrijf levert haar producten aan de gezondheidszorg, industrie en bouw, voeding en farmacie, overheid, schoonmaaksector en recreatieve sector.

De voorbereidingen voor de opening van het MST, die in januari plaatsvindt, zijn in volle gang.

Deel dit artikel

Ook interessant: