15 april 2015

20-23 april: 12e Numatic Dealerdagen New Energy

Numatic organiseert voor de twaalfde keer haar Dealerdagen: van maandag 20 tot en met donderdag 23 april en als vertrouwd op het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn. Zo’n 300 relaties worden verwacht en de bezoeker wacht een energiek onthaal door het team van de producent van reinigingsmachines en -systemen. Want New Energy is het thema van deze editie van de Numatic Dealerdagen.

“Markten veranderen, afnemers worden kritischer, maar kansen blijven er altijd. Met nieuwe energie nemen we u mee door onze showrooms en vertellen we u graag meer over recente innovaties”, nodigt het Numatic-team uit. Het thema New Energy heeft alles te maken met de veranderende Europese wet- en regelgeving voor energielabels; Numatic kwam als eerste in de mondiale professionele schoonmaakbranche met de EcoDesign stofzuigers.

Stofzuigers moeten sinds 1 september 2014 veel energiezuiniger zijn, is in de Europese regeling vastgelegd. De meeste verkochte apparaten verbruiken flink meer dan de nieuwe Europese norm. Na twee jaren van intensieve ontwikkeling lanceerde Numatic op de ISSA/Interclean in mei 2014 in Amsterdam de Numatic Ecodesign: een krachtige stofzuiger met een motorvermogen van slechts 620 Watt, maar met een groter effect en betere zuigkracht.

Tijdens de Numatic Dealerdagen 2015 is er veel aandacht voor de nieuwe generatie Numatic- en Henry-stofzuigers: Ecodesign. Maar ook andere, energiezuinige noviteiten in het brede assortiment van Numatic-reinigingsmachines zullen zich in de receptie, showroom en een deel van het magazijn presenteren. Van ’s ochtends 10 uur tot ’s avonds 10 uur zijn relaties, dealers en (potentiële) klanten – op afspraak – welkom op het hoofdkantoor van Numatic aan de Vennootsweg in Alphen aan den Rijn.

Over Numatic
Het Numatic-assortiment wordt vervaardigd in Engeland, de thuismarkt waar 60% van het totaal wordt afgezet. De overige 40% gaat naar vijf eigen vestigingen in Frankrijk, Zuid-Afrika, Duitsland, Nederland en Zwitserland en daarnaast zijn er wereldwijd nog in 90 landen zelfstandige importeurs actief.

Meer informatie: www.numatic.nl

Deel dit artikel

Ook interessant: