22 maart 2017

Perfect Vloerenonderhoud opent gespecialiseerd trainingscentrum

Perfect Vloerenonderhoud in Amsterdam heeft haar nieuwe trainingsfaciliteit geopend: een uitstekende locatie met een inrichting aangepast om eigen cursisten te trainen voor specialistisch en basis schoonmaakonderhoud. Daarnaast is het trainingscentrum ook te huur voor externe partijen, die een geschikte cursuslocatie in Amsterdam zoeken.

De trainingsruimte van Perfect Vloeronderhoud beschikt over een grote verscheidenheid aan soorten vloeren. “Cursisten kunnen zodoende met het onderhoud van diverse vloeren ervaring opdoen en tevens leren omgaan met de diverse daarvoor benodigde en beschikbare middelen en machines. Voor externe partijen biedt onze trainingsruimte tevens het voordeel dat gesjouw met zware machines niet nodig is”, enthousiasmeren Memiş Öztürk  en Roel Vlootman, de directie van Perfect Vloerenonderhoud.

Het Perfect Trainingscentrum is gelegen aan de Bolstoen in Amsterdam. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen in de directe omgeving en de ligging kort bij de A5 maken dit tot een ideale locatie.Schoonmaakjournaal - Perfect Vloerenonderhoud - trainingcentrum 3

Over Perfect Vloerderonderhoud
Perfect Vloerenonderhoud is specialist in het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren. Al vele jaren werkt Perfect voor diverse landelijke opdrachtgevers in alle sectoren. Van hotelketens tot onderwijsinstellingen, maar ook in de ict/-telecomsector, waarvoor de onderhoudsspecialist verantwoordelijk is voor alle computervloeren. Dagelijks zijn tientallen vaste medewerkers actief bij opdrachtgevers om hun harde en zachte, oude en nieuwe vloeren te behandelen, opdat de vloer het visitekaartje van het bedrijf of gebouw blijft. 

Deel dit artikel

Ook interessant: