30 maart 2016

Nieuw: Europese awards voor schoonmaken en hygiëne

De European Cleaning & Hygiene Awards 2016 zijn gelanceerd. Deze awards zijn een publieke erkenning van uitmuntendheid in de hele professionele schoonmaak- en hygiënesector. De inaugurele ceremonie vindt op donderdag 29 september in Barcelona plaats.

De professionele schoonmaaksector biedt werk aan miljoenen mensen in heel Europa en speelt een cruciale rol op het gebied van gezondheid, welzijn, imago en perceptie. Tot nu toe was er echter geen overkoepelend Europees awardsprogramma, dat uitmuntende kwaliteitsnormen in alle werkgebieden en op alle niveaus erkent en beloont.

Verwelkomen
De uitreiking van de prominente awards vindt plaats in het luxe, vijfsterren Hotel Majestic in Barcelona en biedt fantastische zakelijke netwerkmogelijkheden met belangrijke beïnvloeders, bedrijfseigenaren en marktleiders. Daarnaast biedt de awardsuitreiking ook educatieve vooruitzichten met rondetafelgesprekken en een conferentie.

Wij verwelkomen inzendingen van bouwkundige en installatietechnische aannemers, distributeurs, facilitaire managers, fabrikanten en particulieren. Dit biedt organisaties een uitstekende gelegenheid om hun contractors te bedanken door ze voor te dragen voor een award.

Onschatbare waarde
Dianna Steinbach, directeur EMEA Services bij ISSA, zegt over de introductie van de prestigueuze awards: “Het evenement voor de European Cleaning & Hygiene Awards is een prominente gebeurtenis in de agenda van de professionele schoonmaaksector, waarbij innovatie en succes in de industrie worden gevierd. De erkenning die het winnen van een award van dit kaliber oplevert, is van onschatbare waarde.”

Sponsors
Toonaangevende sponsors uit de industrie van dit evenement zijn Diversey Care, Truvox International en Ceris Burns International. Educatieve partner voor de conferentie en toekenning van de awards is ISSA.

De tien categorieën voor de awards
Beste toepassing van technologie door aannemers in hun schoonmaakprogramma
Inzetten voor en investeren in training
Uitmuntendheid in partnerships tussen clients en contractors
Distributeurs – Uitmuntendheid in meerwaarde toevoegende initiatieven
Duurzaamheid – Beste praktijk bij het implementeren van duurzaamheidsprincipes in de hele onderneming
Personeelsbestand – Uitmuntende relaties met medewerkers, diversiteit en inclusiviteit van trainingen, beloningsprogramma, enz.
Beste initiatief dat de zichtbaarheid en het imago van de professionele schoonmaaksector verbetert – lokaal of op grotere schaal
Baanbrekende technologische innovatie van het jaar
Meest inspirerende leider van het jaar
Grootste individuele bijdrage aan het verhogen van kwaliteitsnormen in een schoonmaakbedrijf
Award voor levenslange buitengewone verdiensten

Meer informatie en aanmelding
Op http://www.ecj-awards.com/ leest u de volledige lijst met criteria en richtlijnen voor deelname of om een plaats bij te reserveren voor de awardsceremonie of neem contact op met Daniella Jarvie-Thomas van Environment Media Group via e-mail [email protected] of telefonisch +44 (0)20 7633 4524.

Deel dit artikel

Ook interessant: