9 juni 2015

Opdracht MasterKey voor inbesteding Rijksschoonmaakorganisatie

MasterKey heeft de opdracht gegund gekregen om de Rijksschoonmaakorganisatie te ondersteunen bij de inbesteding van de schoonmaakdienstverlening.

De Rijksschoonmaakorganisatie gaat de komende jaren geleidelijk alle Rijkslocaties overnemen van schoonmaakbedrijven op het moment dat contracten aflopen. Deze overgangsfase duurt tot 2021. Vanaf 1 januari 2016 komen de eerste schoonmakers in dienst van het Rijk en start de Rijksschoonmaakorganisatie bij het ministerie van Economische Zaken. Dat betekent dat voor 1 januari 2016 de nieuwe organisatie moet zijn ingericht. MasterKey gaat ondersteuning bieden bij de ontwikkeling en uitwerking van de dienstverlening van de Rijksschoonmaakorganisatie. Met de ervaring bij andere grote opdrachtgevers heeft MasterKey aangetoond ervaring te hebben met soortgelijke vraagstukken.

Over MasterKey Groep
MasterKey is onderdeel van MasterKey Groep en is al ruim 20 jaar een van de gerenommeerde adviesbureaus in de facilitaire adviesmarkt. MasterKey Groep ondersteunt vanuit haar verschillende onderdelen opdrachtgevers met facilitaire vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. MasterKey is een breed georiënteerd facilitair adviesbureau. MasterKey Interim levert interim en werving & selectie dienstverlening. MasterKey Duitsland ondersteunt facilitaire dienstverleners met advies en software in Duitsland.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: