23 september 2022

Inschrijving European Cleaning & Hygiene Awards geopend

Het is weer tijd om de spotlights te richten op ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. European Cleaning Journal, de organisator van de European Cleaning & Hygiene Awards, roept bedrijven op om met hun succesvolle initiatieven mee te dingen naar de Awards 2023. De inschrijving is geopend.

De European Cleaning & Hygiene Awards biedt bedrijven uit de professionele schoonmaakbranche de mogelijkheid om hun succesverhalen te delen. Van duurzaamheids- en diversiteitsverbintenissen tot technologische innovaties en trainingsinitiatieven. De zesde Awards toekenning in 2023 biedt deze initiatieven een welverdiende erkenning.

Michelle Marshall, founder van de awards en redacteur van the European Cleaning Journal, vertelt: “We zijn blij met de opening van de inschrijving voor de Awards 2023. Het Awards-event is niet alleen een mooie gelegenheid om de succesverhalen te delen, maar biedt ook een platform voor het uitwisselen van kennis en ervaring in onze sector. We kunnen niet wachten om de beste inschrijvingen in een welverdiende spotlight te zetten.”

De 10 categorieën waarvoor bedrijven hun initiatieven kunnen inschrijven zijn:

· Start-up van het jaar
· Beste toepassing van slimme oplossingen
· Investering in opleiding
· Excellence in partnerships (klant-opdrachtnemer)
· Duurzaamheid – best practice
· Commitment voor diversiteit in het personeelsbestand
· Beste initiatief om de schoonmaaksector meer bekendheid te geven
· Technologische innovatie van het jaar
· Leider van het jaar
· Rising star award
Inschrijven kan via www.echawards.com.

De inschrijving sluit in het voorjaar van 2023. De Winnaars worden bekend gemaakt tijdens een spectaculair event en gala diner op donderdag 5 oktober in The Mansion House in Dublin.

De sponsoren zijn: Boma, BICSc, Ceris Burns International, Greenspeed, i-Team, Interclean Amsterdam, Jangro, Kärcher, Tork, Truvox International, Vectair Systems and Vermop Salmon. Our media partners are Tomorrow’s Cleaning, GSA and Services.

Deel dit artikel

Ook interessant: