11 oktober 2013

Nationaal Integratiediner 2013: een kijkje in de keuken

Aan vele honderden tafels prikten 10.000 deelnemers in heel Nederland samen op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, een vorkje tijdens de derde editie van het Nationaal Integratiediner. Kennismaken, integreren, accepteren en werken aan een gezamenlijke toekomst met eten als inzet. Bij het initiatief van Asito sloten zich vele organisaties aan die op meer dan 60 plaatsen in Nederland samen het Nationaal Integratiediner maakten. Op de website van Nationaal Integratiediner een fotogalerij van de deelnemers: http://www.nationaalintegratiediner.nl/Gallery/.

Ook Schoonmaakjournaal organiseerde een tafel met acht deelnemers – Saida, Fatima, Edward, Serge, Brenda, Ivetta, Kim en Clementine – van drie schoonmaakbedrijven: Asito, Clean Result en Hago Next. Een topavond met een grote diversiteit aan mensen, culturen en culinaire bijdragen: van Marokaanse kip en Hongaarse goulash tot Hollandse griesmeelpudding en Indonesische mie met garnalen.

Deel dit artikel

Ook interessant: