MTS Euro Products maakt kampioenslied Feyenoord mede mogelijk

Na 18 jaar is het eindelijk zover: Feyenoord is landskampioen! Gisteren waren meer dan 130.000 supporters aanwezig in Rotterdam om Feyenoord gehuldigd te zien worden. Gisteravond zong Birgitte Kaandorp het kampioenslied Feyenoord gaat nooit verloren, dat in samenwerking met MTS Euro Products uit Maassluis is geproduceerd.

“Zo’n overwinning vraagt natuurlijk om een kampioenslied”, concludeert MTS Euro Products. Brigitte Kaandorp zong het kampioenslied Feyenoord gaat nooit verloren op de melodie van Het Dorp van Wim Sonneveld bij RTL Late Night. Brigitte heeft het lied geschreven met inspiratie van Arjan Verhagen en haar jeugdheld John de Wolf,  die ook aan tafel zat bij Humberto Tan.

In samenwerking met MTS Euro Products is het kampioenslied geproduceerd. Tijdens de RTL Late Night-uitzending is ook bekend gemaakt aan welk goed doel de inkomsten vanuit het kampioenslied worden gedoneerd: Support Casper, Stichting Overleven met Alvleesklier Kanker.

Over MTS Euro Products MTS Euro Products in Maassluis importeert en levert sinds 1991 op internationale schaal een compleet assortiment aan onder andere hygiënepapier, dispensers, poetslappen, zepen, non-woven doeken en absorptiematerialen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring zijn we een belangrijke kennispartner voor onze (potentiële) klanten. Of het nu gaat om het absorptievermogen van papieren handdoekjes, de voor- en nadelen van verschillende dispensers of het gebruik van non-woven poetsdoeken of poetslappen van textiel.

RTL Late Night wordt elke werkdag uitgezonden op RTL 4 om 22.30 uur.

Op YouTube zingt Birgitte Kaandorp het kampioenslied: