2 maart 2018

#filmFriday Watervrij urinoir UriNed

Het watervrije urinoir UriNed was een van de genomineerden voor de FGNoviteitenprijs, die traditiegetrouw op de Vakbeurs Facilitair werd uitgereikt. Hoewel het wel een unieke en gepatenteerde techniek is, won het watervrije urinoir UriNed niet.

Hoe werkt UriNed? Waarom is dit systeem onderscheidend van elk ander systeem? Waarop en waarom durft de producent garantie te geven? Tim Krijnen legt het u in een minuut uit:

Over UriNed
UriNed levert watervrije urinoirs met een gepatenteerde afsluittechniek. Deze techniek is onderscheidend van elk ander systeem.De afsluittechniek laat bij elke gebruik de urine volledig in de afvoer wegvloeien en sluit deze volledig af. De afsluittechniek kan daarom functioneren zonder gebruikmaking van enig hulpmiddel,  zoals geurblokken of andere kunstgrepen.

De levensduur ligt ver boven alle verwachtingen en draagt bij aan het probleemloos functioneren met een minimum aan onderhoud. Het onderhoud kan door iedereen in slechts enkele seconden gedaan worden en is tot een minimum beperkt. Het onderhoud bestaat slechts uit het inspuiten van het urinoir met de door ons ontwikkelde reiniger, niet nawissen. De reiniger is specifiek voor de beheersing van urine ontwikkelt. Ook het probleem van urinesteen is verleden tijd. We blijven voor ons product garant staan.

Deel dit artikel

Ook interessant: