#filmFriday stofzuiger Hetty van Numatic viert feest met actie Pink Ribbon

Numatic Benelux viert dit jaar het 10-jarig bestaan van haar welbekende roze stofzuiger Hetty. Van opschudding in de markt door kleur en naam in 2008 is de Hetty in 2018 uitgegroeid tot een van de meest favoriete stofzuigers. Op de rode Henry-stofzuiger na, is deze het meest gekochte exemplaar in de consumentenmarkt. Ook professioneel wordt zij op meerdere locaties ingezet.

De tiende verjaardag viert de producent van reinigingsmachines, -middelen en -materialen met een sponsoractie voor Pink Ribbon. Net zoals bij de lancering in 2008. Van 1 augustus tot en met 31 oktober 2018 doneert Numatic voor iedere verkochte Hetty-stofzuiger € 10,- aan de organisatie die borstkankeronderzoek financiert. De actie geldt voor alle roze stofzuigermodellen.

Ter ere van de verjaardag en de Pink Ribbon-actie maakte Numatic deze vrolijke animatie:

Hetty viert feest!

Hetty viert feest!!Ons feestvarken is 10 jaar geworden. Om dit te vieren doneren wij van01 augustus t/m 31 oktober bij aankoop van elke Hetty 10 euro aan Pink Ribbon. Houd onze social kanalen in de gaten voor toffe acties de komende maanden.#Hetty #Henry #Stofzuigers #Numatic #PinkRibbon #Feestje #Birthday #10jaar

Posted by Henry en Hetty van Numatic Benelux on Thursday, 2 August 2018