12 januari 2015

Nocore start met kennisoverdracht via webinars

Nocore biedt aan haar relaties een uitgebreid opleidingsprogramma dat bestaat uit diverse soorten cursussen en  masterclasses. Vorig jaar heeft Nocore haar opleiding faciliteiten fors uitgebreid en vanaf 2015 wordt het opleidingsprogramma uitgebreid met webinars: een live interactief seminar gericht op online publiek.

Hoe werkt een webinar?
Deelnemers melden zich aan voor een sessie en kunnen vanuit kantoor of thuis via hun computer of tablet interactief meedoen. De deelnemers zien en horen de presentator, terwijl op een tweede scherm de software wordt gedemonstreerd. Via een chatbox kan men vragen stellen, die door de assistent van de presentator direct worden beantwoordt. Soms worden er ook ‘enquête’ gehouden om de mening van het publiek live te peilen, hierop kan de presentator reageren. 

Nieuwe werkkostenregeling
Het eerste onderwerp is de nieuwe werkkostenregeling. Nocore heeft haar pakket uitgebouwd met nieuwe werkkostenfunctionaliteiten. Via het webinar wordt de gebruiker uitgebreid geïnformeerd over de werkkostenregeling en hoe men deze moet verwerken in het softwarepakket. Dit
eerste webinar vindt plaats op donderdag 22 januari om 11 uur en is gratis. Inschrijven kan via deze link.

Voordeel webinar
Voordeel van het webinar is dat men niet meer hoeft te reizen en vanuit thuis of kantoor de training kan volgen. Het webinar wordt opgenomen, zodat gebruikers later op hun gemak kunnen terugkijken.
 Bovendien is deelnemen heel eenvoudig: voor het volgen van het webinar vanuit uw iPad kunt u de gratis app downloaden in de Appstore (http://bit.ly/1kUmZpi) en de Google Play Store (http://bit.ly/1kUmZpm).

Graag ‘tot ziens’ op de Nocore webinars! Voor meer informatie, neem contact met Nocore op: [email protected]

 

Deel dit artikel

Ook interessant: