Media Park kiest met Effektief Groep voor nieuwe partner en nieuwe aanpak

juni 2, 2017 in Samenwerkingen

Schoonmaakjournaal Effektief Groep - Mediapark HilversumVanaf 1 juli neemt Effektief Groep de schoonmaakdienstverlening op het Hilversumse Media Park over. De gepresenteerde visie van Effektief Groep overtuigde zowel het Media Park Management als de door hen ingeschakelde adviseur Hospitality Works.

Na een zorgvuldige inkoopprocedure heeft Media Park Management, in opdracht van eigenaar Media Park Enterprise, samen met de experts van Hospitality Works besloten de schoonmaakdienstverlening te gunnen aan Effektief Groep. De voornaamste redenen om voor Effektief Groep te kiezen zijn innovatiekracht, digitale ondersteuning, transparantie en vakmanschap. Persoonlijk contact en korte communicatielijnen zijn belangrijke speerpunten uit het contract. Zo krijgt het Media Park een eigen facility point op een zichtbare plek waar gebruikers van het Media Park met hun vragen en verzoeken terecht kunnen. Aanvullend wordt een digitaal signaleringssysteem geïmplementeerd, waardoor verstoringen sneller en makkelijker geregistreerd en gemonitord kunnen worden.

Nieuwe aanpak
Het Media Park kiest naast een nieuwe partner ook een nieuwe aanpak. Er wordt een transitie gemaakt van inspanningsgericht werken naar resultaatgerichte schoonmaak in een dagsituatie. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden gaat Effektief Groep ook het terrein onderhouden en de sanitaire voorzieningen en specialistische reiniging verzorgen.

We zijn erg blij het Media Park als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Het is altijd weer een eer om vertrouwen van een klant te krijgen. Zeker in een situatie als deze waarin de schoonmaakdienstverlening inhoudelijk gaat veranderen, is het wederzijdse vertrouwen in het succes van de transitie van groot belang”, reageert de verantwoordelijke districtsmanager Marjan Harteveld.

Belangrijke focus
Het aantal opdrachtgevers van Effektief Groep in de Randstad en Het Gooi groeit hard de laatste jaren. In de groeistrategie van de onderneming heeft dit gebied een belangrijke focus. Met de toevoeging van het Media Park aan het klantenportfolio wordt wederom een belangrijke stap voorwaarts gezet.

Over Effektief Groep
Effektief Groep is een landelijk werkend schoonmaakbedrijf met verregaande expertise ten aanzien van facilitaire dienstverleningsconcepten voor kantoren, zorg en leisure & eventbranche. Meer informatie over Effektief Groep is te vinden op

 

Delen