30 juli 2015

Vendor introduceert Goede Doelen Toiletpapier

Vanaf 1 augustus biedt Vendor Goede Doelen Toiletpapier. Met dit duurzame toiletpapier ondersteunen klanten het goede doel en hebben zij de mogelijkheid hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. Bij aanschaf van het Goede Doelen Toiletpapier ontvangt de klant voor elke toiletruimte gratis in bruikleen een toiletrolautomaat met afbeelding waarin het gekozen goede doel centraal staat.

In 2013 introduceerde Vendor het Aim2Help-toiletpapier. De toilethygiënespecialist kiest 1,5 jaar na de lancering voor een eenvoudige naam die aansprekend is voor een grote doelgroep: Goede Doelen Toiletpapier. Met het 2-laags tissue duurzaam toiletpapier zonder inserts, dat gecertificeerd is met het Europees Ecolabel en het Nordic Swan Ecolabel, ondersteunen de klant en Vendor het goede doel. Iedere toiletrol bevat 100 meter toiletpapier, dus een extra grote capaciteit.

“Per verkochte doos gaat een financiële bijdrage van de klant én Vendor naar de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) of Villa Pardoes”, licht Dré Broeken, commercieel directeur van Vendor toe. Vendor legt de donaties ieder jaar in december vast in het MVO-verslag. De klant ontvangt de (horizontale) toiletrolautomaat gratis in bruikleen met daarin de afbeelding, waarin de steun aan het gekozen goede doel benadrukt wordt. Op deze wijze kan de klant haar steun aan het goede doel uitdragen aan haar toiletbezoekers. Het is voor organisaties een mogelijkheid om hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en te communiceren. 

Over Vendor
Vendor, vanaf 1961 toonaangevend op het gebied van toilethygiëne, levert haar concepten in meer dan 30 landen. Zowel de automaten als de verbruiksgoederen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, geheel conform ISO 9001 en 14001. Vendor is in alle opzichten duurzaam en heeft een harmonieuze aandacht voor People, Planet en Profit. Vendor heeft het certificaat MVO Prestatieladder en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de bedrijfsvoering geïntegreerd. Vanuit regionale servicedepots bedient Vendor dagelijks vele duizenden klanten met een hoogwaardige en stipte dienstverlening.

Deel dit artikel

Ook interessant: