19 mei 2015

Team EW Facility Services beklimt beruchte bergpas voor Stelvio for Life

Op 29 augustus zet EW Facility Services met haar team EW for Life de schouders onder het goede doel. Met haar deelname aan het evenement Stelvio for Life zamelt zij geld in voor het uitvoeren van onderzoek naar een meer persoonlijke behandeling van kanker. Deelname bestaat uit het beklimmen van de beruchte bergpas Passo dello Stelvio, die zich bevindt in het Italiaanse Bormio. In totaal voegden maar liefst 23 leden zich bij het team om deze uitdaging aan te gaan. 

EW Facility Service is sinds vorig jaar een van de hoofdsponsors van het evenement Stelvio for Life. Bestond het sponsorschap vorig jaar enkel uit een geldelijke bijdrage, dit jaar gaat de multi service facilitair dienstverlener een stapje verder. Bas Cornelissen licht toe: “Uiteraard nemen we ook dit jaar weer het sponsorschap op ons. Maar we merkten dat er collega’s zijn die meer willen doen. Daarom gaan we nu ook met een eigen team de berg op.” Team EW for Life bestaat naast collega’s uit relaties, opdrachtgevers en collega’s van zusterbedrijven. Cornelissen vervolgt: “Ons team bestaat tot dusver uit 23 deelnemers. Dat zo’n grote groep collega’s en relaties zich in zet voor dit doel is hartverwarmend. Door al dit enthousiasme kon deelname vanuit mijn eigen persoon natuurlijk niet uitblijven, dus ook ik ga 29 augustus die berg op!”

Barcode for Life
Initiatiefnemer van Stelvio for Life is Stichting Barcode for Life. Het team achter Barcode for Life gelooft in een effectievere manier van behandeling van kanker. Meer op het individu aangepast en met minder, of liever geen, bijwerkingen. Met veel passie en overtuiging probeert het team het DNA van kankercellen te begrijpen. Hiervoor moet speciale apparatuur worden ontwikkeld en dit kost veel geld. Henk den Hollander, directeur Cire Facility Group, moedermaatschappij van EW Facility Services, ondersteunt vanuit ambassadeurschap deze stichting: “Wij dragen dit doel een warm hart toe en willen het team van Barcode for Life helpen om hun doel te verwezenlijken. Daarom ben ik trots op het initiatief van EW Facility Services om met een eigen team de berg op te gaan. Het is een pittige uitdaging, maar als team kunnen zij deze aan en ik heb er alle vertrouwen in dat ze een fantastische prestatie zullen leveren.”

Teruggeven aan de maatschappij
Stichting Barcode for Life is niet het enige goede doel dat EW Facility Services dit jaar omarmt. Voortvloeiend uit het 25-jarig jubileum dat de facilitair dienstverlener dit jaar viert, steunt zij een jaar lang Stichting Bio in Arnhem. Met haar Bio Vakantieoord biedt deze stichting een unieke plek waar kinderen met een complexe handicap, en hun families, onbeperkt kunnen genieten van een vakantie of weekend weg. Elke laatste zaterdag van de maand gaat een groep medewerkers aan de slag bij Paviljoen 6, om aan het eind van het jaar een volwaardig, ‘state of te art’ vakantiehuis op te leveren.

Deel dit artikel

Ook interessant: