1 april 2015

Nieuwe Vendor Washrooms Almere opent met actie Maag Lever Darm Stichting

Vanochtend, 1 april, zijn de deuren van Vendor Washrooms in Almere centrum aan de Metropolestraat geopend. Vanaf heden is het winkelend publiek ook in deze stad verzekerd van een schoon en fris toilet. In het openbaar toiletconcept staat een schone, plezierige toiletbeleving centraal. De vestiging van Vendor Washrooms in Almere centrum is de 7e locatie. 

Almere Centrum brengt de nieuwe faciliteit op zaterdag 4 april op ludieke wijze onder de aandacht van de shoppende menigte. Vendor en de Maag Lever Darm Stichting organiseren – ter ere van de opening van Vendor Washrooms en de afsluiting van de darmkankermaand – op 7 april een gezamenlijk event op het Stationsplein te Almere. De winnaar van de Facebook actie – die in maart op touw is gezet vanwege de Darmkankermaand – ontvangt een jaar lang gratis wc-papier. Afgevaardigden van voorgenoemde organisaties delen op deze dag flyers Check je poep bij Vendor Washrooms uit aan winkelend publiek.

Marian Verasdonck, directeur van de Maag Lever Darm licht toe: “Poep kan veel vertellen over iemands gezondheid.” Dré Broeken, commercieel directeur van Vendor vult aan: “We hopen op deze manier het taboe op het praten over poep te doorbreken en onze toiletbezoekers aan te zetten tot actie.” De activiteit valt samen met de start van Vendor Washrooms in Almere. Broeken vervolgt: “Door de samenwerking met de MLDS willen wij ons MVO-beleid verder benadrukken.”

Gegarandeerde waardeperceptie
Broeken: “Vendor Washrooms garandeert bezoekers van Almere een schoon en fris toilet tijdens het winkelen.  De Vendor toiletten beschikken onder meer over veel comfort, een aangename sfeer, rustgevende achtergrondmuziek, speciale verlichting en natuurlijk over toiletpapier, zeep en handdroging. Een gastvrouw of gastheer draagt verder bij aan een positieve toiletervaring. Op deze manier is de waardeperceptie van de consument gegarandeerd.”

Vendor Washrooms hecht veel waarde aan de mening van haar toiletbezoekers. Ter plekke kunnen bezoekers via een touchscreen laten weten hoe zij het toiletbezoek hebben ervaren. Hierdoor kunnen continu schone en comfortabele toiletten worden gewaarborgd. Broeken vervolgt: “Voor het gebruik van het toilet dient slechts een klein bedrag te worden betaald. Na betaling krijgt de bezoeker automatisch een waardebon van € 0,50. Deze waardebon kan vervolgens direct of op een later tijdstip worden ingewisseld bij een van de deelnemende winkeliers in het winkelcentrum. Het bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoop of consumptie. Onze ervaring is dat er veel waardebonnen bij de deelnemende ondernemers worden ingeleverd. Zij profiteren door ons openbaar toiletconcept van meer klandizie.”

Deel dit artikel

Ook interessant: