19 januari 2016

Nieuw duurzaam wagenpark Hectas Facility Services

In samenwerking met leasemaatschappij Noordlease en autodealerorganisatie Janssen Kerres zijn op 13 januari vijftig Citroëns en Peugeots in gebruik genomen door Hectas Facility Services. Dit betreft de eerste levering, een volgende levering staat in februari op de planning.

“In een tijd van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, hoort ook een wagenpark energiezuinig en milieuverantwoord te zijn”, aldus financieel directeur Oscar Braun. “Bovendien is elke euro die men vandaag de dag kan besparen op brandstof mooi meegenomen. Toen wij met onze zoektocht startten, wilden wij kiezen voor een merk dat een opvallende auto levert, maar ook voldoende keuze biedt voor andere modellen. Om deze redenen hebben we gekozen voor de combinatie Citroën en Peugeot. Op deze manier konden we een ruime keuze aan onze medewerkers aanbieden. Als voorbeeld de Citroën Cactus, een ideaal model voor Hectas: hij is zichtbaar, heeft voldoende ruimte en de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon goed.”

“Dealer Janssen Kerres en leasemaatschappij Noordlease hebben ons vanaf dag één hierin goed begeleid”. vervolgt Braun. “Dit begon al met het eerste kennismakingsgesprek waar zij samen met de importeur bij ons aan tafel gingen zitten. Zij zijn samen met ons in het traject gestapt en hebben echt meegedacht en daar hechten wij veel waarde aan.”

Over HECTAS Facility Services
Hectas behoort in Nederland tot de top 10 van schoonmaakdienstverleners. Het bedrijf focust zich op de drie pijlers Duurzaam, Mens en Zichtbaar. Hectas werkt met mensen voor mensen aan een schone, prettige werk- en leefomgeving. Het motto is ook: Met HECTAS meer MENS. Het verbinden van schoonmaakmedewerkers met de opdrachtgevers. En dat op een duurzame wijze. Duurzaamheid betekent niet alleen werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten, Hectas gelooft ook in sociale duurzaamheid door voor een langdurige relatie te kiezen met de klant en hun medewerkers.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: