13 juli 2015

Golden Service MVO Award: dingt u mee?

Meedingen naar de Golden Service Award voor MVO? Of bent u op zoek naar tips over MVO? Schrijf u dan voor dinsdag 4 augustus in voor de prestigieuze Golden Service MVO Award.

De kern van maatschappelijk verantwoord ondernemen is dat een onderneming niet alleen rekening houdt met winst, maar ook met milieu en met haar werknemers. Bijvoorbeeld door maatregelen te treffen om uw schoonmakers zuiniger op pad te sturen of het in dienst nemen van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

De jury van The Golden Service Award is op zoek naar samenwerkingen – bijvoorbeeld tussen opdrachtgever en schoonmaakbedrijf of tussen leverancier en schoonmaakbedrijf – die het beste een balans weten te vinden tussen winst, milieu en medewerkers. Denk aan het besparen van energie, het invoeren van een schoonmaakmiddel dat rekening houdt met het milieu of bij het aannemen van schoonmakers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De uitreiking van de MVO-award heeft op donderdagmiddag 17 september plaats. Inschrijven kan tot en met 3 augustus via www.goldenserviceawards.nl.

Gerelateerde artikelen:
Nieuwe jury Golden Service Awards
CSU wint met Probioticum Innovation Award
Eind 2015 Schoonmaker van het Jaar-verkiezing Nederland en België

Deel dit artikel

Ook interessant: