11 februari 2016

CWS wint groenste ondernemersprijs van Nederland

Op 7 februari  hebben An Dams (finance director van CWS-boco Benelux) en Arjan Bolink (marketing manager van CWS Nederland) namens CWS de award De Groenste Onderneming van Nederland in ontvangst mogen nemen. Dit gebeurde tijdens de finale van de Nationale Business Succes Award in Studio 21. Nadat CWS al winnaar was geworden in de branche sanitaire producten, is deze prijs een bekroning op CWS’ missie om in de sanitaire hygiëne branche de meest innovatieve en duurzame serviceorganisatie te zijn.

De award en titel Groenste Onderneming 2015 werd door jurylid Bernd Schneider (onder andere juryvoorzitter van het tv-programma Het Beste Idee van Nederland), uitgereikt aan CWS Nederland. “CWS zorgt voor mens en milieu in 18 landen en loopt voor op de wetgeving. Als deel van de maatschappij zien zij het zowel als taak als plicht om economische, ecologische en sociale leefomstandigheden te bevorderen.”

CWS maakt het verschil
An Dams van CWS: “Sinds jaren is maatschappelijk verantwoord ondernemen een integraal onderdeel van ons businessmodel. Onder het motto Serving you – Serving nature voeren we van oudsher onze kernactiviteiten uit met grote verantwoordelijkheid voor het milieu en sociale aspecten. Trots ben ik op onze mensen. Zij maken immers het verschil in onze dienstverlening. Zij worden door onze afnemers gezien als een betrouwbare, vakkundige partner, die met hen meedenkt en probeert de beste oplossingen te bewerkstelligen. Ons businessmodel is al sinds de oprichting van CWS gebaseerd op het credo Gebruik is beter dan bezit. De circulaire economie is ons niet vreemd. Producten en materialen worden hergebruikt en grondstoffen worden gespaard.”

Excellente resultaten
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van € 100.000. De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is in februari gestart en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, op zondag om 13:55 uur.

Over CWS
CWS Nederland is een dochteronderneming van een van de internationaal toonaangevende leveranciers van professionele en innovatieve allround oplossingen voor sanitaire ruimtes en textieldiensten. Hiertoe behoren onder meer de bekende CWS handdoek-, zeep-en geurdispensers, entreematten en milieuvriendelijke sensorkraan-concepten en Washroom Media. Onze klanten profiteren van de professionele allround dienstverlening, inclusief persoonlijk advies en regelmatig onderhoud. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland en is een dochteronderneming van het Haniel-concern. Haniel heeft een totale verkoopomzet van circa € 27 miljard per jaar en heeft ongeveer 56.000 werknemers. Het is een van meest succesvolle Duitse familiebedrijven ter wereld.

Deel dit artikel

Ook interessant: