12 mei 2015

Charity Golf Event SMB Willems levert KWF Kankerbestrijding 15.000 euro op

Op 8 mei heeft het door SMB Willems en Joey Hartkamp georganiseerde Charity Golf Event plaatsgevonden op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst. Op deze zonovergoten dag hebben 80 golfers deelgenomen aan een 18-holeswedstrijd en hebben 30 personen deelgenomen aan een golfclinic. Het Charity Golf Event leverde € 15.000 op voor KWF Kankerbestrijding.

Na het sportieve gedeelte hebben alle deelnemers van het wedstrijdgedeelte en de clinic genoten van een heerlijk buffet op het terras van de Golfbaan. Van 19.00 tot 23.00 uur was er een uitverkocht avondprogramma met een grote loterij en optredens van Joey Hartkamp, Dean Saunders, Peter Beense, Frans Duijts en Emile Hartkamp. Joey Hartkamp bracht tijdens deze avond zijn single ‘Jij’ ten gehore, waarvan de opbrengsten tevens naar KWF Kankerbestrijding gaan.

Na de optredens hebben Petra Willems en Tim de Jong van SMB Willems en Joey en Michael Hartkamp een cheque overhandigt van € 15.000,00 aan Jeroen Mouw van KWF Kankerbestrijding (zie foto). De Arnhemse initiatiefnemers van het Charity Golf Event zijn enorm trots op het fantastische resultaat en danken alle deelnemers en relaties voor hun bijdrage.

Deel dit artikel

Ook interessant: