15 september 2015

Blue Wave behaalt opnieuw ISO 14001 milieucertificaat

Blue Wave, totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotel supplies, heeft de her-certificering ISO 14001 behaald en laat daarmee een continue verbetering en beheersing zien op het gebied van milieuvervuiling- en risico’s.

‘‘De auditoren zijn enthousiast over Blue Wave in zijn totaliteit, met name over de milieuvriendelijke hygiëneconcepten en de manier waarop producten en diensten zijn uitgelicht in de Blue Wave Shop. Ook het actieve beleid om het aantal drops per verkooporder te verminderen is positief opgevallen’’, aldus Annemieke Korevaar, medewerker Sales Support en milieuspecialist Blue Wave.

Het ISO 14001 Milieucertificaat onderstreept dat Blue Wave een geborgd milieumanagementsysteem hanteert, dat voldoet aan wet- en regelgeving. De specialistische totaalleverancier gaat echter een stap verder. Directeur Ferry van Sluijters: “Naast het behalen en behouden van ISO 14001 delen wij deze kennis graag met onze opdrachtgevers en kunnen wij hen voorzien van advies op maat om zo bij te dragen aan een passend milieubeleid. Geen universele aanpak maar passend bij de cultuur van onze opdrachtgevers en keuze uit een steeds groter assortiment minder milieu belastende producten.”

Deel dit artikel

Ook interessant: