27 mei 2015

Asito en Pure Energie verduurzamen 10.000 schoonmaakkrachten

Asito is overgestapt op groene windenergie van Pure Energie voor al haar stroom. Ook is er een samenwerking aangegaan met Pure Energie waarbij alle Asito schoonmaakkrachten tegen een aantrekkelijke prijs duurzame windenergie kunnen afnemen. De stroom van leverancier Pure Energie wordt opgewekt door zon- en windprojecten in Nederland. Pure Energie werd hiervoor al twee maal uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland door o.a. de Consumentenbond, Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds.

Sander Haas, MVO manager bij Asito: “We zijn als Asito overgestapt op windenergie voor onze eigen panden. We zoeken echter ook altijd naar manieren om onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid te delen met anderen. Het aanbieden van windenergie aan onze 10.000 schoonmaakkrachten past hier uitstekend bij. Samen met Pure Energie helpen we onze schoonmaakkrachten te vergroenen. Met groene stroom, maar ook met handige tips om energie te besparen.”

Alfons Wispels, directeur van Pure Energie: “Klanten zijn meer dan alleen klant bij Pure Energie, zij doen mee. Samen gaan we voor het milieu. Met veel positieve acties creëren we grote impact. Daardoor ontstaan weer mooie dingen. Wij geloven dat wat je iedere dag doet het verschil maakt. De samenwerking met Asito past hier uitstekend bij. We voorzien niet alleen de panden van Asito van groene stroom, maar bereiken door het partnerschap ook de schoonmaakkrachten.”

Over Asito
Asito is een landelijke schoonmaakorganisatie met 10.000 medewerkers. Asito wil niet alleen de meest duurzame schoonmaakdienstverlener zijn, maar wil haar inspanningen op MVO gebied vooral delen met zo veel mogelijk anderen. Initiatieven als 1.000.000 druppels en het Nationaal Integratiediner zijn hier concrete voorbeelden van.

Over Pure Energie
Pure Energie wil het eerste energiebedrijf zijn dat een glimlach op je gezicht brengt. Winst is voor het milieu en niet in geld uit te drukken. Het is het schoon opwekken van energie, en zorgt ook voor onze bijdrage aan goede doelen en duurzame projecten. En hiermee draagt Pure Energie bij aan haar missie: energie waar je blij van wordt!

Deel dit artikel

Ook interessant: