5 november 2015

Staande ovatie op FMG congres voor scheidend voorzitter André de Reus

Met een staande ovatie hebben de leden van FMGezondheidszorg en deelnemers aan het congres Wie bepaalt bij u de hygiëne? op 3 november afscheid genomen van voorzitter André de Reus. Hij wordt opgevolgd door Stijn Krol, directeur-eigenaar van Sanlynkro, facilitair organisatie- en adviesbureau: “Kennis maken, kennis delen en vermenigvuldigen wordt nog meer ons motto. We klaar voor FMG 3.0.”

In de faculteit Diergeneeskunde aan de Universiteit in Utrecht waren op 3 november bijna 200 mensen bijeen voor het boeiende congres Wie bepaalt bij u de hygiëne? Beroepsverenigingen FMGezondheidszorg en FMN hadden, samen met schoonmaakbedrijf Asito, de handen ineen geslagen voor de organisatie van dit congres. Na vijf bijdragen van gastsprekers die het thema vanuit de praktijk, theorie en vanaf de zijlijn belichtten, werd afscheid genomen van voorzitter André de Reus, die acht jaar de vereniging leidde.FMG congres - Andre de Reus en Stijn Krol

Als facilitaire kracht van Nederland beoogt FMGezondheidszorg met haar leden kennis te maken en kennis te delen. En door kennis te delen weer kennis te maken. “Onze meerwaarde als beroepsvereniging voor leden en voor de markt zullen we nóg meer op de voorgrond plaatsen. We zullen onze knowhow tonen om in te kunnen blijven spelen op de veranderende markt en ontwikkelingen van morgen”, zet Stijn Krol uiteen. Krol werd tijdens de bezinningsdagen, begin oktober, unaniem door het bestuur van FMGezondheidszorg gekozen tot nieuwe voorzitter.

FMG congres - Andre de Reus zilveren speld“FMGezondheidszorg is een superclub”, benadrukte André de Reus in zijn afscheidspresentatie. “De sterke kracht van FMGezondheidszorg is en blijft het organiseren van inhoudelijk goede symposia met een sterk netwerkkarakter.” De Reus kijkt terug op acht mooie jaren. Voor zijn inzet beloonde en bekroonde vice-voorzitter Ellen van Lienden De Reus met een speciaal ontworpen zilveren speld, als symboliek voor schoonmaak. Daarnaast benoemde zij, namens het bestuur en de vereniging, De Reus tot erelid van FMGezondheidszorg.

Meer informatie: www.fmgezondheidszorg.nl

 

Deel dit artikel

Ook interessant: