21 december 2015

Clear4Clean columnbundel 2,5 jaar schoonmaakondersteuning verschenen

Drie jaar geleden richtte Edgar van Engelen Clear4Clean op: de schoonmaakondersteuner voor schoonmakend Nederland. Naast zijn werkzaamheden als eigenaar van Clear4Clean schrijft hij, sinds 2013, regelmatig columns voor het online vakmedium Schoonmaakjournaal. De tot nu toe negentien columns zijn gebundeld in het boekje 2,5 jaar schoonmaakondersteuning.

“Het is een tijdspad geworden door twee en een half jaar schoonmaakwereld. De schoonmaakbranche en hoe ik deze wereld zie, beleef en ervaar”, zet Edgar van Engelen uiteen. “Of je het nu met de inhoud eens bent of juist totale onzin vindt, het zijn columns om eens op je gemak na te lezen. En het zijn columns die je aan het nadenken zetten en stimuleren om een eigen mening te vormen.”

Het boekje is te bestellen via [email protected] voor het kleine bedrag van € 8,36, exclusief btw (inclusief verzendkosten). Van alle verkochte boekjes wordt een deel gedoneerd aan Myotone Dystrofie De Wereld Uit. Van Engelen: “Naast een mooi naslagwerk over de schoonmaak steunen kopers dus ook het onderzoek naar de meest voorkomende (maar minst bekende) spierziekte van Nederland.

.

Deel dit artikel

Ook interessant: