Blog: Alpheios 60 jaar jong, alive and kicking, and kicking, and …

Terwijl ik dit column schrijf realiseer ik me dat ik zelf inmiddels 20 jaar deel uit maak van de Vebego-familie. En daar ben ik nog iedere dag trots op.

Inmiddels werk ik ruim 4 jaar bij Alpheios. In 2014 ben ik gestart en viel gelijk met mijn neus in de boter. De introductie van Triple T. Een mooie nieuwe propositie waarmee wij het onderscheidende vermogen van Alpheios nog eens vet konden onderstrepen. En we kunnen met een gerust hart zeggen, dat is gelukt!

Triple T heeft ons veel meer gebracht dan alleen een mooie nieuwe propositie. Maar het heeft ons vooral ook doen inzien dat de wereld om ons heen snel verandert en dat we met alleen een aanbod van goede middelen en materialen de wereld niet gingen veroveren. We mogen stellen dat de start van Triple T een flinke verandering heeft teweeggebracht. Niet alleen meer denken vanuit het aanbod maar vooral vanuit de specifieke klantsituatie. En dan samen met onze klanten de optimale aanpak bedenken en gaan DOEN! Want DOEN en resultaten boeken, dat zit ons in het bloed.

Inmiddels zijn we zover dat we helder voor de geest hebben hoe wij onze klanten nog beter dan voorheen kunnen ondersteunen rondom schoonmaak en hygiëne. We hebben een goed aanbod in middelen en materialen, er is de afgelopen jaren heel hard gewerkt aan een zeer uitgebreid aanbod aan opleidingen en we hebben een aantal mooie tools op het gebied van organisatieverbetering via Alpheios Performance Solutions (APS).

Kortom we hebben alles in huis om de werkvloer te faciliteren met de juiste spullen, we ontwikkelen mensen en teams en we helpen professionele schoonmaakorganisaties in het proces naar constante verbetering. En dat doet niemand ons na!

Dit klinkt allemaal heel erg mooi, en dat is het ook. Maar dit is op geen enkele manier mogelijk zonder onze mensen bij Alpheios. Het is iedere dag weer een feest om met onze club mensen te mogen samenwerken. Vol passie en drive om het goed te doen voor onze klanten en ons bedrijf. Trots op Alpheios en Vebego, dat straalt er letterlijk bij iedereen vanaf.

Dat maakt iedere dag een feestdag. Op naar de volgende 60 jaar.

Wendy Klomp
Directeur Alpheios Nederland