Blog: Ik heb een tic…

De laatste weken voor je vakantie werk je ernaar toe om je bureau leeg te hebben, projecten af te ronden of juist nog een ‘boost’ te geven en voorbereidingen te treffen voor zaken die je na je vakantie gaat oppakken. Om vervolgens met een ‘leeg hoofd’ te vertrekken naar een oord waar je even alles achter je kunt laten.

Iedereen heeft inmiddels meer ervaring opgedaan met hoe om te gaan met e-mail, telefoon en whatsapp in je vakantie en dat wordt over het algemeen ook wel geaccepteerd. Probeer je collega met rust te laten zodat ook hij of zij van z’n rust kan genieten. Die belangrijke vraag kan best wel twee weken wachten of worden beantwoord door een andere collega.

Maar dan gebeurt het…

Onschuldig struinend door een winkelstraat aan het einde van de dag hoor je in een winkel een stofzuiger… toch even kijken.
Naast de toiletten in de lobby van je appartement staat de werkkast open… toch even kijken.
Op de gang van het hotel hoor je de poetsploeg aankomen met hun werkwagens… toch even kijken.
Je kinderen wijzen je op een werkwagen middenin de Sacre Coeur. Is die van Numatic, pap? … toch even kijken.
Wateroverlast in Drenthe, supermarkt wordt leeggezogen volgens een bericht op nu.nl… toch even kijken.

Er is een naam voor deze afwijking: de Numa-tic.

Met een zeer breed leveringsprogramma van producten en aanwezigheid in meer dan 80 landen in de wereld kom je onze producten overal tegen. En niet alleen ik! De whatsapp’jes die in de vakantie binnenkomen zijn vaak van collega’s en klanten die Numatic producten op de meest verre of vreemde plaatsen tegen komen. Iets om bijzonder trots op te zijn maar een uitdaging om toch even helemaal los te komen van het werk.

Na het lezen van deze blog heeft u, als schoonmaakprofessional, onbewust vast ook last van deze tic. Hij is namelijk erg aanstekelijk en herkenbaar! Er zijn zelfs collega’s die stiekem kijken of navullingen op de werkwagen wel van het merk zijn van de dispensers en zoeken naar serienummers om te kijken hoe oud een machine is. Stuur maar door hoor, die foto’s van de werkkasten, zwembaden, vakantiehuisjes en campings waar onze machines en werkwagens aan het werk zijn. We plaatsen ze graag in ons volgende NuMagazine en geven een mooie compilatie op Schoonmaakjournaal.

Fijne vakantie, en probeer die tic niet te onderdrukken en ga… toch even kijken en stuur je foto door naar tic@numatic.nl

Rogier Moorman
Managing Director
Numatic International

De foto van de werkwagen werd ons vorig jaar door Mart Zwaan van Weska toegestuurd vanaf zijn vakantie in Gambia!