13 november 2015

H-Factor: EW lanceert eerste magazine over hospitality

Met de overhandiging van het eerste exemplaar aan oprichter Eric Wentink presenteert EW Facility Services met trots haar magazine De H-Factor. Het magazine met een eigenzinnige kijk op hospitality.

Bas Cornelissen, algemeen directeur van EW: “Het uitbrengen van dit magazine staat voor EW Facility Services voor een nieuwe mijlpaal in onze voortdurende zoektocht naar de ultieme invulling van het begrip hospitality. Al sinds de oprichting, 25 jaar geleden, is hospitality het kernbegrip binnen onze organisatie.”

Meer lading en betekenis
Hospitality is een begrip dat de facilitair dienstverlener samen met medewerkers, opdrachtgevers en partners elke dag opnieuw met volle overtuiging in de praktijk brengt. “Hospitality is echter geen statisch gegeven, het is een begrip dat continu evolueert en binnen onze maatschappij meer lading en betekenis krijgt”, aldus Cornelissen. Eisen en verwachtingen van eindgebruikers nemen toe. “Wij weten uit ervaring dat ook bij facilitaire professionals de wens bestaat meer grip op hospitality te krijgen.”

Kennis delen en inspireren
De H-Factor is een vertaling van de kennis en kunde die EW Facility Services tijdens 25 jaar facilitaire dienstverlening vanuit een hospitality-filosofie heeft opgedaan. Cornelissen vervolgt: “De H-Factor bevindt zich in mensen, ideeën en organisaties, maar kan zich ook laten vertalen naar de verschillende momenten die een eindgebruiker beleeft binnen de customer journey. In het magazine hebben wij toonaangevende ondernemers en deskundigen gevraagd naar hun visie op hospitality. Het zijn voor ons allemaal mensen met De H-factor. Wij hopen met dit magazine lezers te inspireren en voorzien van handvatten voor het verder perfectioneren van hospitality in hun eigen werkveld.”

Making-off
De productie van een magazine gaat niet over één nacht ijs. Toch heeft EW getracht om dit in 30 seconden kort samen te vatten. Op YouTube de ‘making off’ het H-Factor magazine: https://www.youtube.com/watch?v=pNzFFjJxX64

Deel dit artikel

Ook interessant: