12 november 2015

CSU hospitality-koffer helpt medewerkers met gastvrije klantreis

Schoonmaakbedrijf CSU introduceert de hospitality-koffer. Dit na succesvolle pilots bij onder andere Aegon, Provincie Groningen, ABN AMRO en Schiphol. Hospitality is voor CSU een strategische keuze. Het bedrijf ontzorgt opdrachtgevers met brede ervaring en een modulaire aanpak van gastvrijheid. De speciaal ontwikkelde koffer helpt leidinggevenden om hospitality te bespreken, in praktijk te brengen en verder te perfectioneren. Voorzien van een verbeterde inhoud houdt bredere toepassing van de koffer CSU-medewerkers scherp op hospitality.

Projectmanagers hospitality coachen en trainen medewerkers dagelijks op resultaatgerichtheid en hospitality. Om de hospitality-beleving scherp te houden, zet CSU de hospitality-koffer in. Die bevat allerlei tools en hulpmiddelen zoals do en don’t kaarten, een hospitality-kalender, gespreks- en themakaarten. Ook bevat de koffer meldkaarten om defecten of verstoringen te noteren die de medewerkers tijdens het werk tegenkomen en niet direct zelf kunnen oplossen. Zo bespreekt en vernieuwt de projectmanager de aanpak van hospitality.

Scherp op hospitality
CSU-directeur hospitality Diane van Dijk: ”Goed geïnformeerde hospitalitymedewerkers werken pro-actiever en leveren meerwaarde. Met de koffer houden we onder onze gastvrije schoonmaakmedewerkers het onderwerp hospitality onder de aandacht op een leuke en interactieve manier. Feedback uit de hospitalityteams over het gebruik van de koffer levert tips op over wat er beter kan. De koffer vullen we dan ook regelmatig aan met nieuwe tools. Medewerkers worden betrokken, vinden het leuk om mee te denken en er ontstaat meer pro-activiteit in onze teams.” 

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2014. In 2015 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’, won het de eerste Golden Service Innovatie Award CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015 .

Deel dit artikel

Ook interessant: